onsdag 5 september 2012

Det är jag som är Caroline

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163869233

Skickade ut några ex av manuset i somras. Såhär skrev "BLOGGOSFÄREN" Det är jag som är Caroline:

Jag bara älskar Caroline! Hon är så jäkla stark och hon tar för sig i livet och vägrar bli ett offer, trots alla svårigheter hon råkar ut för. Och så gillar hon sex! Hur ofta läser vi om unga tjejer som inte funderar så mycket på hur de ser ut utan känner sig vackra, sexiga och åtråvärda? Jag är grymt imponerad hur Barlach kan skriva så initierat om en sjuttonårings sexualitet utan att det blir pinsamt.
---
Kan man ha absolut gehör inte bara när det gäller musik utan även i det talade språket så har Peter Barlach det! --- Liknar ingenting annat jag har läst. Inte vad jag kan komma på i alla fall. Den känns alldeles unik. --- Jag är alldeles säker på att den kommer att få mycket uppmärksamhet även utan mina lovord och jag har faktiskt, helt seriöst, svårt att se vad man inte skulle kunna gilla för precis så bra är det!
frue.bloggsida.se

Caroline är cool och Peter Barlach är en fantastisk författare. Han tecknar en för mig väldigt levande karaktär. Det är en bladvändare som slutar med riktig action.
bokfreak.se

Action, drama, romantik, humor – allt en bra roman ska ha. ”Hitta och utmana sig själv-konceptet” är otroligt inspirerande. Caroline charmar alla!
frokennelly.blogg.se

När jag klev av på T-Centralen efter 40 sidor hade jag riktigt svårt att slita mig. Gillar verkligen huvudpersonen Caroline --- både så stark, värsta superkvinnan, och så känslig och smart. Och för mig har den verkligen stannat kvar efter läsningen.
bloggenbarnensbokklubb.se

Jag älskar Caroline för att hon vågar ta för sig av livet och för att hon är en sån kämpe som inte låter sig tryckas ner, varken av svåra barndomsupplevelser eller av vuxna som vill utnyttja henne. --- Peter Barlach har skrivit en kontroversiell (ungdoms)roman, men gör det med hjärta och ömhet och åtminstone jag faller pladask. Håll utkik efter denna!
dittbibliotek.wordpress.com