Jag gick upp i morse för att marinera grodlåren.
Någon undrade var jag fått grodlår och Libanon ifrån. Jo, när jag och Jonna var på den geniala librestarangen i Huvudsta för några år sen fick vi grodlår och de var drömlikt goda.
Kommer inte ihåg receptet så därför fick det bli en improviserad marinad bestående av: lime, apelsin, vitlök, sumak, socker, torkad mynta, lönnsirap, soja och fisksås.
I eftermiddag ska jag fritera dom. Och vi ska tvinga alla barn att smaka.
lördag 11 april 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Hoppla.
Glad Påsk då!
Anna
Snajsigt!
Vart får man tag på grodlår?
Det där känns det ju som om man måste prova!
Glad Påsk!
önskar Ting
Det var jag som undrade.
De ser rätt döda och bleka ut men jag hade inte haft några problem att smaka.
Skicka en kommentar