Jag brukade göra grodlår med senapssås förr i tiden, fast det är väl mer franskt än libanesiskt.
Jag tycker förresten att "Mat för gudar" är en mycket bra libanesisk kokbok, utom deras recept på mouhammara. Det är jättekonstigt. Det här är bra däremot, fast jag brukar ta lite färsk chili i stället för tabasco.
6 kommentarer:
Jag brukade göra grodlår med senapssås förr i tiden, fast det är väl mer franskt än libanesiskt.
Jag tycker förresten att "Mat för gudar" är en mycket bra libanesisk kokbok, utom deras recept på mouhammara. Det är jättekonstigt. Det här är bra däremot, fast jag brukar ta lite färsk chili i stället för tabasco.
Verkar som ey "hopp"-fullt projekt. HAr aldrig tillagat grodlår själv men väl avnjutit i Frankrike. Skulle prova detta recept:
http://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?p=999
Bonne chance!
Gunilla i Tyresö
Grodlår och libanon?
Har ätit mycket libanesisk mat men aldrig blivit bjuden på grodlår.
Se upp bara så att inte grodorna hoppat runt i glas innan nedfrysning ;)
Tänk kyckling fast med lite mer krydda
Grodlår... Får mig att minnas att jag fortfarande väntar på "halv åtta hos mig - the true story".
Vad har grå vardag med grodlår att göra??
Skicka en kommentar