Erik Ahrnbom kom redan vid två-tiden. Han hann klappa Bruno lite grand innan den senare gick in i tvättstugan och stängde om sig.
Genast började vi laga mat och dricka folköl (eller lösplugg som Erik lite lätt nördigt säger). Det var mycket att stå i. Det här skulle vi laga på fyra timmar:
Förrätt: Marulk med rött ris och mangosalsa.
Varmrätt: Rådjursstek, hasselbackspotatis (jag tror att jag sa David Hasselback tre gånger under kvällen som om jag inte begrep att det inte var roligt första gången), rödvinssås och savoykålssallad.
Efterrätt: Crème Brulée.
Såhär såg tex rödvinssåsen ut efter de första två timmarna:
söndag 16 december 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
"Erika kom redan vid 2-tiden..."
Vadå, har du träffat Erika?! Vet du vem Erika är?! Känner du Erika?!
Ååååhhhh!!!
Ivan?
Ge mig allt om Ivan!
Danke
/ godiva
Skicka en kommentar