lördag 31 januari 2009

Igår köpte jag mitt livs första moppe

Idag körde jag moppe för första gången i hela livet. Men inte den sista, fy fan vad roligt det var. Jag ska fan åka moppe jämt från och med nu. Och så är jag kär. Det händer inte ofta att jag blir kär i maskiner. Men det är jag i familjens svarta fina Ciao Piaggio.

8 kommentarer:

Söderberg sa...

vad ska du ha den till?

Anonym sa...

Är man kär är det väl en vacker känsla som ingen annan ska ha synpunkter på. Kör du! Men om det är första gången - ska du inte ha hjälm då? Säger en som aldrig haft cykelhjäm ens.

Peter Barlach sa...

Oscar: ragga brudar.

Tigerlilja: väntade på hjälmkommentaren. skönt att den kom så tidigt.

Ingela sa...

Hör du, ska du ragga med moppe måste du ha en fjunmustasch, en sån där som sitter mest ovanför mungiporna.

Men har du aldrig haft moppe tycker jag att det var dags. Jag hade en röd Rex med Victoriamotor, årsmodell 1968. Gick som en klocka, aldrig fortarte än 34 km/t.

Robin sa...

Själv körde man en blåvit Mustang Türet från 1962. 2-växlad med handväxel. Kommer du över ett exemplar så köp en direkt. Gjorde 50 km/h i medvind, drog knappt någon soppa alls, fällde kjoltyg på löpande band och var jättelätt att stegra med. Den hade allt!

Anonym sa...

Roligt att glädja någon. I bloggarna kan man ju go bananas. Irl skulle det vara mycket fjärran att säga nåt sånt. Kul.

MonasUniversum sa...

Jamen vad bra att du är först ut! Jag måste köpa en, men det hänger på att man kan sätta fast en barnstol och någon form av väskhållare...tell me when you know..

Ting sa...

Svarta Hingsten!
Tjusig krök på ryggen också!