torsdag 9 april 2009

Tillbaka i den grå vardagen

Jag och Erik ska laga libanesisk mat till våra fruar på lördag. Nån som har nåt bra recept på grodlår?

6 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Jag brukade göra grodlår med senapssås förr i tiden, fast det är väl mer franskt än libanesiskt.

Jag tycker förresten att "Mat för gudar" är en mycket bra libanesisk kokbok, utom deras recept på mouhammara. Det är jättekonstigt. Det här är bra däremot, fast jag brukar ta lite färsk chili i stället för tabasco.

Gunilla sa...

Verkar som ey "hopp"-fullt projekt. HAr aldrig tillagat grodlår själv men väl avnjutit i Frankrike. Skulle prova detta recept:

http://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?p=999

Bonne chance!
Gunilla i Tyresö

Hosanna sa...

Grodlår och libanon?
Har ätit mycket libanesisk mat men aldrig blivit bjuden på grodlår.

Se upp bara så att inte grodorna hoppat runt i glas innan nedfrysning ;)

Söderberg sa...

Tänk kyckling fast med lite mer krydda

Zäta sa...

Grodlår... Får mig att minnas att jag fortfarande väntar på "halv åtta hos mig - the true story".

Fritt ur hjärtat sa...

Vad har grå vardag med grodlår att göra??