fredag 5 juni 2009

Semi-dilemma

Om Robin vinner nu och spelar final mot Federer på söndag så kommer jag missa den (Heliga Familjen på Kungsudden i Kungsör, välkomna). Jag älskar allt vad Robin gjort och kommer att göra i Paris, men ändå kan jag inte heja på honom till 100%. Jag känner mig lite fittig här, men om han torskar så slipper jag missa en svensk idrottsklassiker.

8 kommentarer:

Anders Sparring sa...

Sorry, han vann ändå.

Ja, detta blir en rätt tunn helg för Sveriges alla utövare av scenkonst: Fotboll på lördag och Söderling på söndag.

Anonym sa...

Vilken tid spelar du i Kungsör och finns det biljetter kvar eller är det nåt du kan fixa? Du kan ju skicka medelande till 070-3456214 eller via facebook. Mattias Köping.

Anonym sa...

Spelar ni giganter exakt samma tid? Är det bara avsaknad av tv i Köping kan jag annars rekommendera radion (P4 måste väl bara sända från finalen, skam vore det tusan annars). Har man som jag inte den rätta tv-kanalen får man ta till Sveriges radio P4. Kanske inte är riktigt lika spännande men kommentatorerna är omedvetet ganska underhållande...

Robin sa...

Du Anonym. Du kan vara den enda i Sverige som har TV-kanaler men inte har SVT. Slipper du TV-licensen då? Hur har du fixat det?

Anonym sa...

Tänkte i först hand på matcherna som gått, de hittade jag inte på min tv... Söndagens match kan jag minsann se :)

Anonym sa...

Fittig ??!?

Pia xl

Tingeling sa...

Fittig bör inte användas som svärord. Fittor är bra saker och bör alltså vid adjektivering alltid användas i positiva sammanhang.

Fredrik sa...

Jag tycker att om man ska svära över kön, ska man som regel bara svära över sitt eget. Så det borde i detta fallet (om jag inte missat något) vara, kukigt!!!