måndag 31 augusti 2009

Men här går väl ändå gränsen?!

8 kommentarer:

Malinka sa...

Nej, tvärtom! Kyrkovalen är på många ställen en stor möjlighet för partier som SD. Kolla läget i din fullmäktige, och vilka som ställer upp i valet! (Brukar vara mycket sossar och moderater, generellt.)

Det finfina är att ens röst ofta väger tungt i kyrkovalen, eftersom det är relativt få som röstar.

Malinka sa...

Hoppsan, vad konstig formulering det blev nu!

Jag menar inte "stor möjlighet för SD" som att du vill springa iväg och rösta på dem så att du ökar deras möjligheter! :-o

Fritt ur hjärtat sa...

Helt enig med Malinka. Har man valt att vara kvar i kyrkan kan man/bör man också välja att påverka den kyrka och verksamhet man vill ha.
Inte bara Sd söker nya plattformer, det finns en mängd konstiga konstalationer som kallar sig opolitiska. BAH! De är vanligt att de vill vrida klockan 100 år tillbaks.
Jag röstar, och jag tjatar på andra att rösta. Jag röstar på Socialdemokraterna ingen hemlighet. Rösta bör vi för att vi kan....ABSOLUT!

Sus Klurar sa...

Är du säkert att det inte ligger mensskydd i det där rosa fodralet?

ylva sa...

Men... är det bara färgen du reagerar mot? Eller har du helt enkelt glömt att du är med, och att Gud behöver lite hjälp med styrandet?
För oss som aldrig varit med, ens som bebisar, verkar det ju bara superexotiskt...!

Nonsensakuten sa...

Fattar aldrig vad Svenska Kyrkans ledamöter skulle ha med politik att göra? De som bryr sig - gå och rösta men visst vore det bra om de kunde lägga sin röst direkt på en person och inte en partirepresentant?
Typ: "Jag heter Lena, 46 år och nyrakad", "Jag heter Kent, en 39 år gammal MC-älskande präststuderande med psoriasis" eller "Jag heter Egon, 72 år och väldigt from".

Huskorset sa...

Men...är det inte rätt stavat allting?

Die Quelle sa...

Klart du ska rösta.
Det är lite vackert på något sätt.