lördag 19 september 2009

Var på Ultraljud igår

Det är en riktigt skön liten akrobat som ligger i Jonnas mage må jag säga.

Den låg och sov med knäna över huvet och när barnmorskan väckte den med lite buffande med sin manick började den suga på tummen.

Den är stor som en banan typ och alla organ funkar klockrent. Hjärtat slog med en jävla fart, kamrarna var i topptrim, njuren satt där den skulle, kissblåsan välfylld och ryggraden - vilken jävla ryggrad den hade, absolut världsklass. Till och med lillhjärnan som ser ut som en åtta var i perfekt skick.

Väldigt skönt må jag säga att det inte var några konstigheter, det är ju därför man går på ultraljud i vecka 18. För att se att bebisen mår bra. Inget annat man är nyfiken på. Eller hur?

9 kommentarer:

Isabel sa...

Hey vad gör ni? Jag är en sporadisk läsare av din blogg. Och skriver själv nästan lika sporadisk i min typ-gravid-blogg. Vi måste ju få barn nästan samtidigt! Bläddra dig ner till 15e september i bloggen... http://isabelwaland.blogspot.com/

Isabel sa...

Glömde säga att vi faktiskt har fått en pys med JÄTTEFIN ryggrad också. Och så glömde jag säga grattis till er.

Söderbergs Take sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hosana sa...

Nä. Vad skulle man vilja veta när man lever i ett harem liksom???

jätteanonym in my dreams sa...

Bollsinne?

Ting sa...

Jag har faktiskt aldrig varit så nyfiken.
Jag har alltid velat ha det som en härlig överraskning.

tigerlilja sa...

Har bara gjort ultraljud med yngste, och då hade vi redan båda sorterna (ja, jag tror att det finns två sorter) och jag var övertygad om att minoriteten skulle förstärkas.

Godiva sa...

Måste det inte vara jobbigt för den att ha välfylld kissblåsa redan i vecka 18 förresten?

Isabel sa...

Godiva: Babyn må vara välfylld då den har behov av att kissa med 45 minuters mellanrum... de'ru! Men härligare att veta är att redan för någon vecka sedan har tom. den första avföringen börjat samlas i tarmen, det där grönsvartkletiga som kallas mekonium... Låter väl som om det är rätt mysigt därinne? /kan-allt-om-graviditet-i-teorin-besserwissern...