tisdag 27 oktober 2009

Stockbymania

Ikväll sprang jag 8,72 km på 54:59 typ (således mediokra 6:18/km) och varför måste jag alltid ha nånting rött på mig när jag springer undrar ni, jag vet inte svarar jag, men efter exakt 7,48 km blev jag panikhungrig och i samma ögonblick fick jag skoskav, jag har i några dagar tänkt att jag måste klippa tånaglarna, men glömt/skitit i och det straffades jag av idag så nu har jag sjukt blå blåtå och när jag blev hungrig tryckte jag i mig åtta dextrosol och hade jag inte haft några så hade jag svimmat på sista varvet, jag kan inte sånt där men jag måste va nära diabetiker för blodsockerfallen känns som patologiska blodsockerfall när dom kommer för dom kommer så sinnessjukt fort, på mindre än en minut måste blodsockerhalten regleras annars är jag körd, dessutom lyssnade jag på Lars Winnerbäck medan jag sprang och jag har aldrig fattat honom men han är ju faktiskt bra på riktigt när han är bra och patetisk på riktigt när han är patetisk men det är ju skitsamma bara man är på riktigt tycker jag.

3 kommentarer:

Isabel sa...

hahahaha... härligt skrivet. och ännu härligare (eller läskigare) är att ju mer jag läser din blogg desto mer ÄR du min sambo (t ex. sportnördar med hastiga blodsockerfall utan legitimerad sockersjuka).

men jag undrar det där med tånaglarna. alltså, jag gjorde det där för nån vecka sedan. jag hade sneglat på nagelsaxen ett tag men inte orkat.. och så blev det en lång promenad och så liksom.. river jag sönder tån bredvid med den för långa nageln på lilltån. det blöder och gör jätteont flera dar. är det det som är en båtå? :-S

Peter Barlach sa...

hehe, jag ändrade just till blåtå. sorry.

Fredrik sa...

Hahaha, skönt inlägg.