torsdag 19 november 2009

Extraföreställning - fribiljetter utlottas!

Det har ju gått overkligt galet bra med Heliga familjen, jag är så stolt att jag rodde hela projektet i land - både konstnärligt och produktionsmässigt. Första och sista proppfullt och däremellan väldigt bra. Tack alla som varit där!

Vad gör man då? Firar och pustar ut och börjar äta normalt igen (jag har gått ner mycket i vikt, mer om det vid nåt annat tillfälle)?

Nej, då bokar man in en jävla fucking Extraföreställning om precis en vecka, tors 26 november kl. 19.00 på Södrans Kägelbana!

Vad är det för gambler i mig som gör så? Lite som Frans sa igår: "Det är som att vinna på Sudden men sen vill man i alla fall avgöra på straffar." Vem vet, det kanske går bra. Sist jag kollade igår vid lunch var det 6 biljetter sålda och lottar jag ut 4 fribiljetter så blir vi i alla fall 10, det blir väl trevligt?

NU TILL TÄVLINGEN!

4 fribiljetter (minst) i potten, du behöver bara motivera varför du vill ha en, så har du chans att vinna!

Lycka till!

5 kommentarer:

Sus Klurar sa...

Varför jag borde vinna?
För att bjuda dem som missat dig så klart.

Sandra sa...

Jag skulle ha tävlat så jävla hårt (ursäkta min skolfranska) om det inte var för att jag helt enkelt inte kan ta mig fram och tillbaka till Stockholm på ett smidigt sätt utan att missa massor av viktigt skolarbete /:

Fritt ur hjärtat sa...

Till och med jag vill ha! inte för egen del, men jag känner några i Stockholm, kunde väl vara lägligt att ge bort tänkte jag.

Uddevalla Riksteaterförening sa...

Vi gjorde ett inlägg om det. Hoppas det är okej... Lite reklam kanske;-)

Pillis sa...

Jag vill gå eftersom det känns som jag känner dig nu. Jag har följt din blogg länge länge och den här föreställningen känns nästan som gemensamt projekt om man har hängt med i bloggen. (Om du förstår vad jag menar).