tisdag 16 mars 2010

All teknik kan dra åt Helsingland!

Försöker blogga med bild från iPhonen men det funkar inte. Då har jag ändå köpt den lite dyrare 22-kronors Blogpress-appen för att få det att funka att bildblogga.

Nån som kan hjälpa mig här? Vad gör jag eller internet för fel?

I övrigt drar jag till Söderhamn i eftermiddag och pratar lite om mina böcker. Tänkte faktiskt läsa lite ur den jag håller på att skriva nuförtiden. Det blir läskigt. Och kul. Läskigt och kul, det är väl det man vill att livet ska va.

Om bara tekniken kunde funka.


9 kommentarer:

Sus sa...

Men använder du dig av appen Bloggpress då du bloggar? Då är det ju bara att använda sig av ett foto i albumet eller ta ett nytt i bloggen. Plättlätt.

Vinka åt Ockelboavfarten åt mig är du snäll. Och Tönnebro, där jag tillbringar för många år av mitt liv.

Peter Barlach sa...

I början när jag hade gratis bloggpress lite då fanns det en sån variant och det var superlätt, sen försvann den möjligheten, då köpte jag blogpress för 22 kr men då fanns det fortfarande inte nån sån smidig variant att bara klicka på foto. säkert!

vad göra då?

jag ska vinka.

Ellis sa...

Jag kan tyvärr inte hjälpa dej med bloggen, men jag kommer nog och lyssnar på dej ikväll! :)

Jos sa...

åh, vilken vånda. återkommer (förhoppningsvis) med teknisk lösning. men måste säga att du som vanligt fångar livets väsentligheter på allra bästa sätt.
läskigt och kul. sant, så sant.

Sus sa...

Men jag har ju fortfarande BloggPressLite...Gratisversionen...
Konstigt.

Ingela Eriksson sa...

Hej Peter!
Jag tyckte föreläsningen här i Söderhamn gick FÖRJÄVLIGT JÄVLA BRA! Även fast jag bara satt och lyssnade utan att fråga något, så njöt jag. Jag var givmild när du berättade ur böckerna, jag var rörd.
Tyckte även att Söderhamn inte gjorde bra ifrån sig, det hade kunnat varit en större publik om bara människor visste hur bra författare/artist du är och vad du vill med att berätta för oss andra om din självbiografi.
Du berättade på ett mycket bra sätt så att jag som ungdom (tja ungdom, 18 år) förstår vad syftet är och vad du vill. Ruskigt bra!
Hoppas du känner att det gick bra, för det gjorde det verkligen!

Hade tänkt ställa lite frågor på slutet, men var tvungen att springa iväg..

Hoppas hemresan och allting gick kanon!
/ UNG journalist Ingela Eriksson
wearethenobodies.blogg.se

Pillis sa...

Hej Peter!
Jag är totalt oteknisk, och vet egentligen inte vad du pratar om. Men i alla fall... jag har fått mitt mobilbloggande att funka med bilder (har också blogspot). Jag gick in under inställningar på bloggen och anmälde att jag ville mobilblogga. Nu skriver jag ett mail på mobilen, bifogar bilden och vips så finns den på min blogg. Det är magiskt. Men säkert inte alls det du pratar om med appar och jag vet inte allt för konstigt och modernt.

Fredrik sa...

Jag och Sus är lika här...

Figge sa...

Hoppas att spädbarnslivet rullar på. Och vad skönt att du inte heller kan bildblogga på din iPhone.
Känns skönt på ett småaktigt sätt.