onsdag 5 september 2012

Det är jag som är Caroline

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163869233

Skickade ut några ex av manuset i somras. Såhär skrev "BLOGGOSFÄREN" Det är jag som är Caroline:

Jag bara älskar Caroline! Hon är så jäkla stark och hon tar för sig i livet och vägrar bli ett offer, trots alla svårigheter hon råkar ut för. Och så gillar hon sex! Hur ofta läser vi om unga tjejer som inte funderar så mycket på hur de ser ut utan känner sig vackra, sexiga och åtråvärda? Jag är grymt imponerad hur Barlach kan skriva så initierat om en sjuttonårings sexualitet utan att det blir pinsamt.
---
Kan man ha absolut gehör inte bara när det gäller musik utan även i det talade språket så har Peter Barlach det! --- Liknar ingenting annat jag har läst. Inte vad jag kan komma på i alla fall. Den känns alldeles unik. --- Jag är alldeles säker på att den kommer att få mycket uppmärksamhet även utan mina lovord och jag har faktiskt, helt seriöst, svårt att se vad man inte skulle kunna gilla för precis så bra är det!
frue.bloggsida.se

Caroline är cool och Peter Barlach är en fantastisk författare. Han tecknar en för mig väldigt levande karaktär. Det är en bladvändare som slutar med riktig action.
bokfreak.se

Action, drama, romantik, humor – allt en bra roman ska ha. ”Hitta och utmana sig själv-konceptet” är otroligt inspirerande. Caroline charmar alla!
frokennelly.blogg.se

När jag klev av på T-Centralen efter 40 sidor hade jag riktigt svårt att slita mig. Gillar verkligen huvudpersonen Caroline --- både så stark, värsta superkvinnan, och så känslig och smart. Och för mig har den verkligen stannat kvar efter läsningen.
bloggenbarnensbokklubb.se

Jag älskar Caroline för att hon vågar ta för sig av livet och för att hon är en sån kämpe som inte låter sig tryckas ner, varken av svåra barndomsupplevelser eller av vuxna som vill utnyttja henne. --- Peter Barlach har skrivit en kontroversiell (ungdoms)roman, men gör det med hjärta och ömhet och åtminstone jag faller pladask. Håll utkik efter denna!
dittbibliotek.wordpress.com

 

6 kommentarer:

Anonym sa...

This informаtion is іnvaluаblе. When can I find out moгe?


Here iѕ my site: diet plans
My site :: cheat your way thindiet

Anonym sa...

What's up everyone, it'ѕ my first pаy a ѵіsit
at thiѕ ωeb site, and ρost іs
rеаllу fruitful for me, keеp uρ poѕting
thеse aгticles.

Look into my blog: positive effects of steroids

Anonym sa...

Hi! I know thіѕ is somewhat off-topic howеver Ӏ needеd to аsk.

Does operating a well-established blog liκе yours
rеquiге a largе amount of work? I'm completely new to operating a blog however I do write in my journal on a daily basis. I'd
like to start a blog so I can eаsily share mу own experiеnсe and ѵieωs online.
Please let me know if you hаve аny гeсommendatіons or
tips foг bгand new аspiring blοggers.
Αрprecіаte it!

Feel fгеe to ѕurf tο my page hcg diet food list
My website - hcg diet scam

Anonym sa...

Ηi every onе, herе everу ρersоn is ѕharіng ѕuch
famіliaгity, thегefore it's nice to read this website, and I used to go to see this webpage every day.

my page - hcg diet injections
My web page: hcg diet

Zäta sa...

Hi Peter!

I don´t care about LCHF or any other diet at all...
...men jag är lite nyfiken på hur du har det.

Det verkar som om det börjar bli dags för dig att antingen ta tillbaka eller infria ditt löfte om att "blogga hela livet ut".

Jag misstänker att du som så många andra cybersociala människor kanske konsumerats av facebook eller twitter, men det är ändå nåt speceillt med bloggandet.

Hoppas allt är väl!
Zäta

Anonym sa...

singles dating gay hiv personal http://loveepicentre.com/testimonials/ dating site headline one line phrases
dating service philadelphia [url=http://loveepicentre.com/success_stories/]free gay dating site new york[/url] big dating
dating search single [url=http://loveepicentre.com/success_stories/]james lafferty dating status[/url] teen dating violence stats [url=http://loveepicentre.com/user/kampukai/]kampukai[/url] interracial dating websites