tisdag 30 oktober 2007

Exakt här...

... stod tills för några dagar sen en studsmatta. En fyra meter i diameter stor studsmatta som barnen älskar att hoppa på. Plötsligt är den bara borta. Nån måste ha stulit den. Misstankarna går naturligtvis direkt till Erik Ahrnbom, som tror att jag snodde en magnumvinare av honom när vi var där på middag i fredags.

Motivet är naturligtvis att han är avis på mig och Jonna som bor i hus, medan de bor i en liten sorglig förortslägenhet.

Men då undrar jag bara Erik, var ska ni ha studsmattan?

På tomten? Nähä, ni har ingen tomt.

På balkongen? Nähä, ni har inte ens balkong.

Jaha, ni ska ha den i kolonistugan! Jamen det blir ju perfekt, den klär in hela stugan, som en vinterisolering liksom. Jamendåså!

Kom tillbaks till våren bara, så är det lugnt.

3 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Jag har kvar flaskan. Vet att du inte stal den. Jag ville bara misstänkliggöra dig offentligt. Det har jag gjort nu och därför känns det bra. Några grejer bara: 1. Vi har balkong. Du brukar röka där. 2. Vår lägenhet är inte liten. Om den är sorglig kan vi diskutera, det är tycke och smak, men liten - nej. 3. Nästa gång ska jag dra ut på maten ännu längre. Tack för ordet.

Godiva sa...

Studsmatta i skogen?

Peter Barlach sa...

1. Är det en balkong? Jag trodde det var ett rökrum. 2. Nej du har rätt, den är varken liten eller sorglig. 3. Nej det ska du inte. Du ska parrera med förrätt. PS: Vi ringde trampolinspecialisten som monterar ner, förvarar och sätter upp studsmattejäveln igen till våren för 850 spänn.