torsdag 29 november 2007

Lammlever

Erika Hrnbom bad om recept på inälvor. Jag funderade i två dagar på hur jag skulle tillaga min fina bit av lammlever. Till slut kom jag i alla fall fram till dessa ingredienser.
Jag stod i ungefär 3½ timme och lagade och det enda av vikt som tillkom var väl egentligen bara apelsin (återkommer med ordentligt recept). Men till slut såg det ut såhär.
Det var så magiskt gott och nyskapande härligt så vi baxnade, och om jag deklarerade som jag lagade mat skulle jag vara en av Sveriges mest eftertraktade revisorer.

4 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Du är en matdiva med täckning för alla later. Det där ser fantastiskt ut - vill du gifta dig med mig?

Godiva sa...

Fan också, Erika hann först!

Fast jag äter ändå inte inälvor, så det gör inget.

Peter Barlach sa...

Månggifte är underskattat!

Huskorset sa...

Bra bra bra, mer matskryt. I like!