tisdag 15 januari 2008

Anonym som kallar sig Strindberg...

... uppmärksammade mig just på hur marknadsföring går till.

Så till recensionerna i förra inlägget vill jag lägga till följande från Okänd, Västerås Kommun, december 2007:
Klicka på bilden, om du vill läsa mer!

10 kommentarer:

Godiva sa...

Lovely! Vinnande koncept!

Anonym sa...

Peter! Jag har sett din föreställning två gånger redan. Nu väntar jag på en annan föreställning av dig. Har varit i samma situation som du men gav upp för det fungerade tyvärr inte med barnen. Hoppas att det kommer en annan föreställning snart för du är himla kul att titta på. Från en stor "fan" som köpt din skiva och lyssnar på den då och då.

Anonym sa...

Lyssnar en stor fan bara då och då?

Anonym sa...

Hahahah, ja jag har lyssnat sönder den när jag köpte den i somras lyssnade jag på den varje dag, men nu är det kanske några gånger i månaden

Peter Barlach sa...

Wow! Nån har spelat sönder min skiva, helt magiskt. Tack. Och varsågod. Favoritlåt?

Anonym sa...

Oj oj oj jag har många favvolåtar.

Jorden runt-bagage
36-års
Till en styvdotter
Övernattningslägenhet
Femkamp

Kan naturligtvis alla låtarna utantill. När kommer en ny skiva? när kommer en ny föreställning?

Peter Barlach sa...

Kanske en singel till hösten, annars blir det nog ny platta och föreställning inte förrän 09. Ska ut med Heliga familjen med Riksteatern i höst annars hade jag nog gjort nytt då.

Bra favvolåtar.

Roligt det här, men måste du va så anonym?

/Peter

Anonym sa...

Okej rå jag heter Kanjana och jag var och tittade på din show två gånger i somras och om du kommer ihåg så när du annonserade att din skiva fanns att köpa efteråt så frågade jag om man kunde få den signerad. Du blev så glad att du sa att jag skulle få en puss vilket jag också fick när jag köpte skivan. En riktig bra show och jag kände igen mig så mycket så jag var tvungen att se den igen. Nu väntar jag som sagt på nästa. Har rekommenderat showen till alla mina vänner och de tycker också att den är bra. TACK!!! Sitter på jobbet just nu och lyssnar på skivan igen. ;-)

Peter Barlach sa...

Jag sitter här och rodnar. Puss igen!

Anonym sa...

Hahahahah !!! Vi ses vid nästa show... Jag väntar med spänning på den nya singeln. Antar att det kommer mail om det när den kommer ut. Lycka till med alla föreställningarna.