du vet att du ska vispa ihop ägg och sånt till typ en sabayonne först? Under svag värme. sen kan man ha i smör och sånt och sist det sura. tror jag. får fråga farsan. bea är ju typ det enda han kan
Trickset när det skär sig är: i med en matsked kallt vatten, och vispa som satan! Upprepas till problemet är löst. Detta funkar alltid. Man kan dock få ont i armen av att runka ballongvisp.
Hahaha - bearnaisegröt... Väldigt roligt och stor eloge för att du ens försökte! Jag tjatar om mixerstaven igen. Visserligen kanske dragonen blir lite väl finfördelad, men såsen kan räddas.
7 kommentarer:
Bra kämpat ändå. Syns snart.
Tack, men jag är ändå helt knäckt. Jag lyckades rädda den en gång, men inte den sista, viktigaste. Helvete! Vad gör jag för fel?
du vet att du ska vispa ihop ägg och sånt till typ en sabayonne först? Under svag värme. sen kan man ha i smör och sånt och sist det sura. tror jag. får fråga farsan. bea är ju typ det enda han kan
Peter.
Jag kan ge dig en kurs.
Jag hjälper dig med din bea om du hjälper mig med min bok. 20 år på restaurang har satt sina spår.
Deal?
/Klaus
Oj oj. Många points.
Jättemånga.
Trickset när det skär sig är: i med en matsked kallt vatten, och vispa som satan! Upprepas till problemet är löst. Detta funkar alltid. Man kan dock få ont i armen av att runka ballongvisp.
Hahaha - bearnaisegröt... Väldigt roligt och stor eloge för att du ens försökte!
Jag tjatar om mixerstaven igen. Visserligen kanske dragonen blir lite väl finfördelad, men såsen kan räddas.
Skicka en kommentar