Av kommentaren att döma vet du inte så mycket om mig.
6 kommentarer:
opz
sa...
jag vet ingenting om dig. vilket inte hindrar att paella görs i paellor, med ris och saffran de verdad, att fågel och fisk inte ses i samma paella (om det nu är paella man vill göra) och vad är poängen med redan kokta räkor i en paella? och vad gör basilikan där?
Spelar det nån roll över huvud taget vad man väljer att slänga ihop i sin paella eller paella-liknande rätt? Var och en stoppar väl i vad man vill? Jag fattar inte att det är något problem alls (:
Kul med svampen iallafall, det är nog inte så många förunnat att kunna skörda på det där sättet hemma i trädgården :D
Paellan vi åt i Frankrike i sommar innehöll också både räkor, musslor och kyckling. Det var jättebra för då kunde maken äta kycklingen som jag inte tyckte såg god ut, och jag fick hans musslor som han inte gillar.
6 kommentarer:
jag vet ingenting om dig. vilket inte hindrar att paella görs i paellor, med ris och saffran de verdad, att fågel och fisk inte ses i samma paella (om det nu är paella man vill göra) och vad är poängen med redan kokta räkor i en paella? och vad gör basilikan där?
Eller sagt på ett annat sätt: hur pallar peter pilla räkor i en paella?
Skit samma...den såg djävligt smarrig ut :)
Spelar det nån roll över huvud taget vad man väljer att slänga ihop i sin paella eller paella-liknande rätt? Var och en stoppar väl i vad man vill? Jag fattar inte att det är något problem alls (:
Kul med svampen iallafall, det är nog inte så många förunnat att kunna skörda på det där sättet hemma i trädgården :D
Paellan vi åt i Frankrike i sommar innehöll också både räkor, musslor och kyckling.
Det var jättebra för då kunde maken äta kycklingen som jag inte tyckte såg god ut, och jag fick hans musslor som han inte gillar.
jaha. det blir knappast bättre bara för att de gör mindre bra paella i frankrike. också.
Skicka en kommentar