tisdag 10 november 2009

Vad är 0 x 0 nu igen?

Jo, det är exakt hur mycket jag bryr mig om den där jävla svinfluensan och det uttjatade vaccinet, är folk helt sinnessjuka? Den här nyheten toppar expressen.se. Och vi fick med idoljuryn också, i samma artikel! Sorry, men ibland garvar man, ibland blir man trött.

Förresten, den viktigaste frågan: Vad hände med Bagge, fick han inte vara med?

5 kommentarer:

Malinka sa...

Det är väl en mycket bättre nyhet, helt i Expressens smak: han Bagge fick inte följa med de andra och vaccinera sig! Vuxenmobbing!

Folk är märkliga. Först trodde alla att varenda människa ska dö, och varför har Sverige ingen egen vaccintillverkning? Sedan är det lugnt i några månader, och då ska ingen ta vaccinet minsann. För jag är ju frisk! Och så kommer vaccinet, och då blir plötsligt samtliga helt galna och står utanför vårdcentralerna och skriker.

Bah.

Isabella sa...

Köhysterin är definitivt ett svenskt fenomen. I Sverige är det snudd på dödsstraff att gå före i nån kö. Och köbildning är tydligen något synnerligen eftersträvansvärt. Annat är det här i Finland. Folk undviker att "rätta sig i ledet". Hellre sätter man sig en bit ifrån, tar en tobak och väntar en timme.

Putte o Piraten sa...

vad är det jag inte fattar? är det inte för att slippa svinbaggen dom tar vaccinet??

Huskorset sa...

På GTs förstasida stod det att Bonde-Rogers dejt hade Aspergers. Now THAT`S what I call news.

mille sa...

Baggar får inte svinis... jue.