måndag 9 november 2009

WWWW

Det är så gott som omöjligt att få recensioner på nypremiärer. (Svenskan är den enda av dom fyra stora som har skrivit.) Men min superpromotor Jessica gjorde det omöjliga och fick dit en tidning som heter What´s on Stockholm. Dom skrev såhär om den obligatoriskt något lågenergiska andraföreställningen:

"Charmigt, med stor värme och humor"
Det är ingen gullig familjelycka Peter Barlach berättar om i sin scenföreställning Heliga familjen, även om man går därifrån lite lyckligare. Många skratt blir det och en och annan tår också. Denna närgångna och underfundiga skildring av en mans liv och utveckling, från sökande och omogen slarver till ansvarstagande, kärleksfull, men ibland frustrerad make, far och styvpappa, levereras med självironi, charm, stor värme och humor. Peter Barlach lyckas med sin rättframhet lyfta fram det svåra i livet men också visa på det vackra, och det är rätt stort.

Såna ord ska man väl va nöjd med va?

(Tyvärr tänker jag bara att hade dom kommit på premiären hade jag fått en 5:a...)

3 kommentarer:

Huskorset sa...

whoopee!

Janne Berg sa...

Bra jobbat!
Gratttis!

mille sa...

Var där med ett gäng kompisar igår. Föreställningen var toppen!!
Min dotter var med också, och hon tyckte att nästa gång" så får pappa och brorsan följa med. de skulle behöva lyssna på en kille som han. En kräsen 18-åring som säger så, kan bara betyda en sak, du var bra, väldigt bra :)