fredag 7 september 2007

0 KOMMENTARER

Nu har jag bloggat i en vecka. Läge att sammanfatta. Det har varit kreativt och ganska roligt att blogga. Ibland väldigt roligt och jag har bestämt mig för att ge det en vecka till.

Men under denna tid är det en mening jag lärt mig att hata mer än andra:

0 KOMMENTARER

Nästan varje inlägg, det spelar ingen roll om det är briljant eller superpajigt (jag har skrivit några pajiga inlägg), avslutas - i versaler - längst ner bredvid klockslaget med meningen:

0 KOMMENTARER

Det känns lite... inte förnedrande, men lite... vad ska man säga... torftigt, futtigt.

Ni fattar. Man tänker till, är lite fyndig, eller lite punschig, men hur som helst, man anstränger sig och bjussar på sig själv. Hur tas det emot?

0 KOMMENTARER

Någon gång har jag lekt med tanken att anonymt eller under annat namn kommentera mitt eget inlägg bara för att sätta lite fart, men tack och lov har jag aldrig gjort det.

Enda gången jag kommenterade mitt eget inlägg var när jag parafraserade blogg-geniet, han som höjt bloggandet till en konst (men ibland gör jävligt servila intervjuer), Alex Schulman, eller rättare hans läsare och skrev "Först!" under mitt eget inlägg i eget namn. (Det skämtet förblev för övrigt okommenterat.)

Nu vädjar jag till mina läsare (Hur många är ni förresten? Tre, fem, tio stycken? Eller vadå är ni femtio?! Jag vet inte hur man kollar antal unika besökare, hur gör man Johan?) Hjälp mig här. Snälla kommentera detta inlägg. Jag har sedan länge tagit bort alla spärrar, så det är bara att köra. Säg att jag suger, säg att jag inte suger, säg nåt! Recensera min första blogg-vecka eller skriv ett könsord.

Vill självklart här passa på att tacka mina vänner Jonas, Oscar och Johan som vet hur glad man blir för kommentarer, så de har höjt snittet med hundratals procent. Men ni andra. Camilla, har du slutat läsa min blogg, du lovade att kommentera, det har du inte gjort. Kommentera det här eller jag lackar. Drake, du var inne och idag och garvade åt PO Enquist-inlägget, kan du inte skriva en hälsning nånstans. Matilda, är du kvar?

Vad fan, jag är en hygglig kille och det är fredag, skriv nåt.

Efter helgen vill jag kunna läsa under detta inlägg - minst:

10 KOMMENTARER

16 kommentarer:

Lagerström sa...

jag tycker din blogg är jätterolig och jag undrar också, Camilla, om du läser MIN blogg som du lovade via sms

Anonym sa...

vill börka med att säga KUKEN.
bara för att jag får.

Anonym sa...

sen kan vill jag säga "Google Analtics". Gå in på den sidan. Det är ganska enkelt. Sen räknar den jättemycket statistik åt dig.
En varning dock, det om något kan vara deprimerande läsning!

Anonym sa...

Jag älskar dig. Både du och din blogg är för det mesta både roliga, smarta och fyndiga, men kommentera dig kommer jag bara göra denna enda gång. Och bara för att du ber om det.

Dante sa...

Dante läser din blogg och tycker den är rolig.

Å andra sidan sitter Dante hemma en fredagskväll varpå man kanske kan ana sig till att Dante är tämligen lättroad varpå min komplimang kanske faller rätt platt.

Men från hjärtat kom den. Du skriver roligt som fan.

/D

Elena sa...

Jag tycker oxå om din blogg...men det kan du ju inte veta om du inte får dina efterlängtade kommentarer. Så här är den.
Även jag får mig ett gott skratt när jag läser.
Så ge inte upp!!!

Söderberg sa...

hej peter

Godiva sa...

Ha ha, jag tyckte "Först!" var väldigt roligt! Men vad spelar det för roll vad folk tycker?

Anonym sa...

Härligt, snart är det två-siffrigt, fortsätt! Tack alla! OBS: Ni får vara anonyma såklart. Bara ni kommenterar.

Anonym sa...

Först!

Godiva sa...

Infantilt nog googlade jag "analtics" på Lindqvists uppmaning igår, men det var inte så spännande läsning som jag hade förväntat mig.

Anonym sa...

Men jag läser visst bloggen! Och jag har kommenterat en gång! Även min bloggis på jobbet läser din blogg och är impad. Du är en mycket begåvad bloggare. Och väldigt rolig. Jonas blogg läser jag också ibland -men måste man kommentera allting jämt och ständigt?

Peter Barlach sa...

Tack alla. Jag kommer aldrig att be om kommentarer igen. Men jag är glad att jag gjorde det denna gång. Nu kör jag en vecka till. Sorry Camilla, jag missade i förbifarten din kommentar...

Hemulen sa...

Jag har skickat massor med läsare till dig genom att berätta generöst om din Enquist-fadäs. Det har faktiskt varit mitt paradnummer i en hel vecka. Och du vet ju hur översocial jag är, hela världen känner nu till hur blöt hans fru var. :-)

lbofh sa...

Jag gillar din blog- hittade den via lagerström. Ska lägga in den i mina rss-feedar.

Anonym sa...

NU lär du ju inte ha problem med kommentarer i alla fall.. jag har inte hunnit läsa igenom hela bloggen (började från början, som sig bör) men det verkar finnas ett par stycken på de flesta inlägg. Are you happy now? Well, are you?!